V Londonu bo odpovedal javni prevoz

Foto: Žurnal24 Fotografija sicer ni najboljša, a lahko dobite vtis, kakšna je situacija na lond
Če ste bili v zadnjem času v Londonu, ste gotovo opazili številna dela na linijah podzemne železnice. Sistem dograjujejo, da ne bi popolnoma odpovedal v času olimpijskih iger, pa še tako se bojijo, da bo.
Oglej si celoten članek

Mestne oblasti v Londonu so objavile, da bo "največjo nevarnost" v času olimpijskih iger leta 2012 predstavljal javni promet. Po besedah Vala Shawcrossa, odgovornega za prometne povezave, "London že zdaj poka po šivih, ko gre za promet, v času iger pa bo vse skupaj še hujše". Zadnje poročilo predvideva, da bo v vzhodnem delu Londona okrepljena podzemna železnica, v bližini olimpijskega parka gradijo novo linijo. Showcross je še dejal, da bo kar tretjina prebivalcev mesta v času iger morala spremeniti svoje običajne poti na delo oziroma jih opravljati v drugem času dneva kot sicer, saj naj bi mesto med igrami obiskalo dodatnih 5,3 milijona ljudi. Vsak dan naj bi se s podzemno železnico (priljubljeni tube) vozilo okoli milijonov ljudi. Že zdaj so vlaki v prometnih konicah nabiti do zadnjega kotička.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.