V Madridu turnir z Nadalom in Murrayem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Turnir v španski prestolnici je bil previden v začetku maja.
Oglej si celoten članek

Konec meseca, med 27. in 30. aprilom, bodo organizatorji teniškega mastersa v Madridu namesto običajnega turnirja pripravili video tekmovanje na daljavo, ki se ga bosta med drugimi udeležila tudi Španec Rafael Nadal in Britanec Andy Murray. Skupaj bo sodelovalo po 16 igralcev in igralk na playstation 4, ki bodo igrali na svojih domovih.

Doping Lani 38. na svetu, zdaj suspendiran

Nastopili bodo še Američana Frances Tiafoe in John Isner, Belgijec David Goffin, Argentinec Diego Schwartzman, Francoza Gael Monfils in Lucas Pouille, Italijan Fabio Fognini, Španec David Ferrer in Rus Karen Kačanov, tem so se na koncu pridružili še Nemec Alexander Zverev, Japonec Kei Nishikori in Avstrijec Dominic Thiem, so sporočili španski organizatorji.

Na ženskem delu tekmovanja se bodo pomerile Ukrajinka Jelina Svitolina, Nizozemka Kiki Bertens, Nemka Angelique Kerber, Američanka Madison Keys, Kristina Mladenović iz Francije, Španka Carla Suarez, Belorusinja Viktorija Azarenka, Britanka Johanna Konta, Belgijka Fiona Ferro in Kanadčanka Eugenie Bouchard. Preostale v moški in ženski konkurenci bodo še sporočili.

Koronavirus Đoković nasprotuje obveznemu cepljenju

Teniški združenji ATP in WTA sta v začetku tega meseca objavili, da tenisa na profesionalni ravni ne bo vsaj do 13. julija. Turnir v španski prestolnici je bil previden v začetku maja, izkupiček iz virtualnega tekmovanja pa bo namenjen tistim igralcem, ki so se zaradi odpovedi turnirjev znašli v hudi finančni stiski.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.