V Mariboru hvalijo viole

Foto: Žurnal24 Po mnenju NK Maribor so viole odlično navijale. (Foto: Benjamin Kovač)
Sodeč po izjavi za javnost NK Maribora po sobotnem nogometnem derbiju v Stožicah med Olimpijo in Mariborom v taboru vijolic niso zadovoljni s pisanjem medijev. Izjavo objavljamo v celoti.
Oglej si celoten članek

Izjava za javnost, NK Maribor:

"Na derbiju v Ljubljani se je spet zbralo veliko število navijačev Maribora. Klub se ob tej priložnosti vsem zahvaljuje za množično podporo, dobro organiziranost, odlično navijanje in dejstvo, da so ne glede na provokacije, ki so jih doživljali z vdorom nasprotnih navijačev, ostali mirni.

Žal pa je ob spremljanju odzivov v medijih po tekmi ostal vtis, da so prisotni dvojni kriteriji. Mediji namreč enačijo navijače ob razlagi o incidentih, čeprav je bila razlika pri povzročiteljih več kot očitna. Naši navijači so bili organizirani, brez namer po izzivanju neredov. Zato želimo, da se o dogajanju v Ljubljani poroča objektivno, vsem privržencem pa se še enkrat zahvaljujemo za tako številčno potovanje na tekmo in podporo, namenjeno ekipi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.