Šport > Nogomet
25 ogledov

V Mariboru hvalijo viole

Po mnenju NK Maribor so viole odlično navijale. (Foto: Benjamin Kovač) Žurnal24 main
Sodeč po izjavi za javnost NK Maribora po sobotnem nogometnem derbiju v Stožicah med Olimpijo in Mariborom v taboru vijolic niso zadovoljni s pisanjem medijev. Izjavo objavljamo v celoti.

Izjava za javnost, NK Maribor:

"Na derbiju v Ljubljani se je spet zbralo veliko število navijačev Maribora. Klub se ob tej priložnosti vsem zahvaljuje za množično podporo, dobro organiziranost, odlično navijanje in dejstvo, da so ne glede na provokacije, ki so jih doživljali z vdorom nasprotnih navijačev, ostali mirni.

Žal pa je ob spremljanju odzivov v medijih po tekmi ostal vtis, da so prisotni dvojni kriteriji. Mediji namreč enačijo navijače ob razlagi o incidentih, čeprav je bila razlika pri povzročiteljih več kot očitna. Naši navijači so bili organizirani, brez namer po izzivanju neredov. Zato želimo, da se o dogajanju v Ljubljani poroča objektivno, vsem privržencem pa se še enkrat zahvaljujemo za tako številčno potovanje na tekmo in podporo, namenjeno ekipi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.