V Marseillu vre: Ben Arfa bojkotira

Foto: Žurnal24 Po prevetritvi reprezentance je zanjo v sredo zaigral tudi Ben Arfa. (Foto: Reut
Navijači francoskih prvakov Marseilla so ogorčeni zaradi poraza v prvem kolu. Predsednik obljublja okrepitve, a bolj kaže, da bo še koga izgubil. Hatem Ben Arfa je bojkotiral dva treninga, ker želi v Anglijo.
Oglej si celoten članek

V francoski Ligue 1 se ta konec tedna igrajo srečanja drugega kola. Olympique Marseille, branilec naslova, obljublja boljšo igro in okrepitve, potem ko so jih pred tednom dni z 2:1 šokirali novi člani prvoligaške druščine nogometaši Caena. Ob 19.00 jih čaka gostovanje pri Valenciennesu, še naprej pa ni nobenih novic o okrepitvah. Predsednik kluba Jean-Claude Dassier sicer obljublja napadalca Seville Luisa Fabiana. "Navijačem zagotavljam, da bomo napadalca in vezista, ki ju potrebujemo, zagotovo dobili. Fabiano je naša prioriteta in bi bil spektakularna okrepitev, a za zdaj ni še nič dogovorjenega."

Obtem so odločeni, da zadržijo vezista Hatema Ben Arfo, ki pa si sam zelo želi zamenjati sredino. V petek je protestno izpustil drugi trening zapored (v nedeljo zato ne bo igral). Vabi ga Newcastle United. "Hatem je del naše ekipe in bo tudi ostal. S strani Newcastla nismo dobili resne ponudbe," je še dejal Dassier. In to še ni vse: oditi želi tudi napadalec Mamadou Niang. Trener Didier Deschamps o tem noče niti slišati. Povsem drugačno stanje je pri njihovih največjih rivalih Paris Saint Germainu, ki so v prvem kolu zmagali s 3:1 in verjamejo, da lahko osvojijo prvi naslov po 17 letih. Jutri igrajo z Lillom.

Ligue 1, pari 2. kola:

Sobota, 19.00:
Brest - Auxerre
Lorient - Nice
Monaco - Montpellier
Nancy - Rennes
St. Ettiene - Sochaux
Valenciennes - Marseille
21.00:

Arles Avignson - Lens
Nedelja, 17.00:

Bordeaux - Toulouse
Caen - Lyon
21.00:

Lille - Paris SG

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.