Šport > Nogomet
31 ogledov

V Marseillu vre: Ben Arfa bojkotira

Po prevetritvi reprezentance je zanjo v sredo zaigral tudi Ben Arfa. (Foto: Reut Žurnal24 main
Navijači francoskih prvakov Marseilla so ogorčeni zaradi poraza v prvem kolu. Predsednik obljublja okrepitve, a bolj kaže, da bo še koga izgubil. Hatem Ben Arfa je bojkotiral dva treninga, ker želi v Anglijo.

V francoski Ligue 1 se ta konec tedna igrajo srečanja drugega kola. Olympique Marseille, branilec naslova, obljublja boljšo igro in okrepitve, potem ko so jih pred tednom dni z 2:1 šokirali novi člani prvoligaške druščine nogometaši Caena. Ob 19.00 jih čaka gostovanje pri Valenciennesu, še naprej pa ni nobenih novic o okrepitvah. Predsednik kluba Jean-Claude Dassier sicer obljublja napadalca Seville Luisa Fabiana. "Navijačem zagotavljam, da bomo napadalca in vezista, ki ju potrebujemo, zagotovo dobili. Fabiano je naša prioriteta in bi bil spektakularna okrepitev, a za zdaj ni še nič dogovorjenega."

Obtem so odločeni, da zadržijo vezista Hatema Ben Arfo, ki pa si sam zelo želi zamenjati sredino. V petek je protestno izpustil drugi trening zapored (v nedeljo zato ne bo igral). Vabi ga Newcastle United. "Hatem je del naše ekipe in bo tudi ostal. S strani Newcastla nismo dobili resne ponudbe," je še dejal Dassier. In to še ni vse: oditi želi tudi napadalec Mamadou Niang. Trener Didier Deschamps o tem noče niti slišati. Povsem drugačno stanje je pri njihovih največjih rivalih Paris Saint Germainu, ki so v prvem kolu zmagali s 3:1 in verjamejo, da lahko osvojijo prvi naslov po 17 letih. Jutri igrajo z Lillom.

Ligue 1, pari 2. kola:

Sobota, 19.00:
Brest - Auxerre
Lorient - Nice
Monaco - Montpellier
Nancy - Rennes
St. Ettiene - Sochaux
Valenciennes - Marseille
21.00:

Arles Avignson - Lens
Nedelja, 17.00:

Bordeaux - Toulouse
Caen - Lyon
21.00:

Lille - Paris SG

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.