V nogometaša izstrelili več kot sto nabojev

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na amaterskem nogometnem srečanju se je zgodila grozljiva eksekucija.
Oglej si celoten članek

V mehiškem mestu Tochtepec v zvezni državi Puebla se je igrala tekma v amaterski ligi, proti domačinom se je merila ekipa Real de Tepeaca. Srečanje je imelo šokanten in grozljiv konec.

Sredi srečanja je namreč na igrišče prišla tolpa približno 20 moških, pripeljali so se z motorji. Po poročanjih prič so iskali gostujočo številko 9 in ko so ga zagledali, so vanj izstrelili številne naboje in ga ubili na mestu.

Po streljanju so nekatere v občinstvu olajšali za mobilnike in denarnice, nato pa ugrabili 19-letnega navijača. Slednjega so kasneje našli ob avtocesti, policistom je povedal, da so ga izpustili, potem ko jim je postalo jasno, da so ga zamenjali z neko drugo osebo.

Na kraj tekme in okrutne eksekucije je kmalu prišla večja skupina policistov, našli so več kot sto tulcev nabojev, ki so jih napadalci usmerili proti žrtvi. Po poročanju lokalnih medijev je bil umorjeni nogometaš v poznih dvajsetih letih.

Policija je po dogodku sporočila, da je šlo najbrž za povračilni ukrep za fizični spopad, ki se je zgodil dan prej na bližnjem bencinskem servisu. Zaenkrat v povezavi z dogodkom niso aretirali še nikogar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.