Šport > Nogomet
13039 ogledov

V nogometaša izstrelili več kot sto nabojev

smrtna žrtev na tekmi Mehika Facebook
Na amaterskem nogometnem srečanju se je zgodila grozljiva eksekucija.

V mehiškem mestu Tochtepec v zvezni državi Puebla se je igrala tekma v amaterski ligi, proti domačinom se je merila ekipa Real de Tepeaca. Srečanje je imelo šokanten in grozljiv konec.

Sredi srečanja je namreč na igrišče prišla tolpa približno 20 moških, pripeljali so se z motorji. Po poročanjih prič so iskali gostujočo številko 9 in ko so ga zagledali, so vanj izstrelili številne naboje in ga ubili na mestu.

Po streljanju so nekatere v občinstvu olajšali za mobilnike in denarnice, nato pa ugrabili 19-letnega navijača. Slednjega so kasneje našli ob avtocesti, policistom je povedal, da so ga izpustili, potem ko jim je postalo jasno, da so ga zamenjali z neko drugo osebo.

Na kraj tekme in okrutne eksekucije je kmalu prišla večja skupina policistov, našli so več kot sto tulcev nabojev, ki so jih napadalci usmerili proti žrtvi. Po poročanju lokalnih medijev je bil umorjeni nogometaš v poznih dvajsetih letih.

Policija je po dogodku sporočila, da je šlo najbrž za povračilni ukrep za fizični spopad, ki se je zgodil dan prej na bližnjem bencinskem servisu. Zaenkrat v povezavi z dogodkom niso aretirali še nikogar.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice