V nogometnem pokalu znani trije četrtfinalisti

Foto: Twitter/NK Domžale
Foto: Twitter/NK Domžale
Nogometaši Primorja, Celja in Kopra so prvi četrtfinalisti pokala Pivovarne Union.
Oglej si celoten članek

Ajdovci, ki igrajo sicer v 2. slovenski ligi, so zanesljivo s 6:1 odpravili tretjeligaša Zavrč, Celjani so s 3:0 izločili še enega tretjeligaša Videm, prvoligaški obračun Kopra in Domžal pa je po podaljšku dobil prvi z 2:0.

Junak tekme v Ajdovščini je bil Toni Lun Bončina, ki je že v prvem polčasu dosegel tri zadetke. Dva je za zmago Primorja, ki je v prejšnjem krogu izločilo Zagorje, dodal Tarik Čandić, enega pa Artur Sagitov. Zavrč je v osmino finala napredoval prek Serdice.

V Celju je mrežo Vidma hitro načel Denis Popović, ki je zadel v peti minuti, v 30. je prednost podvojil Lovro Bizjak. Isti igralec je končni izid postavil v 93. minuti. Celje je v prejšnjem krogu premagalo Muro, Videm pa Roltek Dob.

Na koprski Bonifiki pa je četrtfinalista določil podaljšek. Potem ko se je redni del končal z 0:0, je v 94. minuti Primorcem vodstvo zagotovil Andrej Kotnik, napredovanje pa je v 120. minuti potrdil Kotnik še s svojim drugim golom na tekmi. Koprčani, ki so branilci naslova, so v 1/16 finala izločili Cirkulane, Domžale pa Hotizo.

 

* Izidi:
- torek, 7. marec:
Primorje - Zavrč                        6:1 (4:0)
Celje - Bosch Bračič Videm              3:0 (2:0)
Koper - Domžale                         2:0 (0:0, 0:0)

- sreda, 8. marec:
14.00 CB24 Tabor Sežana - Rogaška
15.00 Rudar Velenje - Maribor
16.00 Aluminij - Fužinar Vzajemci
18.00 Nafta 1903 - Olimpija

- četrtek, 9. marec:
14.30 Kety Emmi&Impol Bistrica - Bravo
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.