V nogometu za Grke ni krize

Foto: Žurnal24
Obupno zadolženi Grki finančne kriz v nogometu očitno ne občutijo. Grški prvak Panathinaikos je namreč kupil francoskega reprezentanta Sidneyja Govouja, ki naj bi letno prejel 1,5 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Grčija v hudi finančni krizi in potrebuje pomoč Slovenije, se ta v nogometu ne pozna. Grški prvak Panathinaikos se je odločil seči v blagajno in kupiti francoskega reprezentanta Sidneyja Govouja, ki je podpisal dveletno pogodbo, za katero naj bi letno prejel 1,5 milijona evrov.

Govou je po neuspehu francoske reprezentance na počitnicah v Maroku, v Atene pa naj bi prišel v nedeljo, ko ga čaka zdravniški pregled. V ponedeljek naj bi že prisostvoval prvemu treningu atenskega moštva. Enaintridesetletni bočni igralec je do zdaj vso svojo kariero preživel v Lyonu, za reprezentanco pa je odigral 49 tekem, v katerih je dosegel deset golov.

Panathinaikos v svoji ekipi že ima francoskega reprezentanta. Lani se mu je pridružil Djibril Cisse, kot poročajo grški mediji, pa naj bi v Atene prišel še tretji član reprezentance, ki se je od letošnjega svetovnega prvenstva neslavno poslovila že po predtekmovanju; in sicer William Gallas, ki je zapustil londonski Arsenal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.