Šport > Nogomet
22 ogledov

V nogometu za Grke ni krize

Žurnal24 main
Obupno zadolženi Grki finančne kriz v nogometu očitno ne občutijo. Grški prvak Panathinaikos je namreč kupil francoskega reprezentanta Sidneyja Govouja, ki naj bi letno prejel 1,5 milijona evrov.

Čeprav je Grčija v hudi finančni krizi in potrebuje pomoč Slovenije, se ta v nogometu ne pozna. Grški prvak Panathinaikos se je odločil seči v blagajno in kupiti francoskega reprezentanta Sidneyja Govouja, ki je podpisal dveletno pogodbo, za katero naj bi letno prejel 1,5 milijona evrov.

Govou je po neuspehu francoske reprezentance na počitnicah v Maroku, v Atene pa naj bi prišel v nedeljo, ko ga čaka zdravniški pregled. V ponedeljek naj bi že prisostvoval prvemu treningu atenskega moštva. Enaintridesetletni bočni igralec je do zdaj vso svojo kariero preživel v Lyonu, za reprezentanco pa je odigral 49 tekem, v katerih je dosegel deset golov.

Panathinaikos v svoji ekipi že ima francoskega reprezentanta. Lani se mu je pridružil Djibril Cisse, kot poročajo grški mediji, pa naj bi v Atene prišel še tretji član reprezentance, ki se je od letošnjega svetovnega prvenstva neslavno poslovila že po predtekmovanju; in sicer William Gallas, ki je zapustil londonski Arsenal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.