V ognju še štiri slovenska železa

Foto: EPA
Foto: EPA
V noči s torka na sredo se bodo začele kvalifikacije za zadnji letošnji teniški turnir serije grand slam, US Open.
Oglej si celoten članek

Pred zahtevno nalogo so trije slovenski igralci ter ena Slovenka, medtem ko bo v glavnem delu turnirja zagotovo nastopila Polona Hercog.

Poleg Hercogove bo v New Yorku od 29. avgusta do 11. septembra nastopila tudi dvojica Andreja Klepač/Katarina Srebotnik.

Ostali Slovenci si bodo morali nastop zagotoviti prek treh krogov kvalifikacij. Za šestnajst prostih mest v obeh konkurencah se bo potegovalo 128 moških in prav toliko deklet.

Med slednjimi bo Slovenijo zastopala Dalila Jakupovič, ki bo prvič nastopila na turnirju za grand slam, pri moških pa Grega Žemlja, Blaž Rola in Blaž Kavčič.

Žreb je določil, da bo Žemlja v prvem krogu igral proti Darianu Kingu z Barbadosa, Rola s Švicarjem Marcom Chiudinellijem, Kavčič z domačinom Austinom Krajicekom, Jakupovičeva pa proti Ivani Jorović iz Srbije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.