V plamenih rokometne ljubezni

Foto: Žurnal24 Nina Wörz igra za Randers. (Foto: EPA)
"V življenju je tako, da moraš poslušati srce," pravi Nina Wörz, ki ima razmerje s svojo reprezentančno soigralko Susann Müller. Zdaj si dekleti prizadevata, da bi obe igrali na Danskem.
Oglej si celoten članek

Nemški reprezentantki Susann Müller in Nina Wörz, ki sta nastopili tudi na nedavni kvalifikacijski tekmi proti Sloveniji v Novem mestu, sta javno razglasili, da sta par. Prva nastopa za nemškega prvaka Leipzig, druga pa za danski Randers. "Res je, par sva in uživava v najini sreči," je potrdila Nina: "V življenju je tako, da moraš poslušati srce."

Iskra je preskočila med SP na Kitajskem lani. Tedaj je imela Nina še fanta Michaela W., nekdanjega nogometaša, njuno štiriletno razmerje pa je končala zaradi Susann. Ovira pri njuni ljubezni pa je razdalja – loči ju namreč 800 kilometrov. Rešitev bi lahko postal danski Aarhus, ki se zanima za Müllerjevo, ki pa ima z Leipzigom še enoletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.