Šport
36 ogledov

V plamenih rokometne ljubezni

Nina Wörz igra za Randers. (Foto: EPA) Žurnal24 main
"V življenju je tako, da moraš poslušati srce," pravi Nina Wörz, ki ima razmerje s svojo reprezentančno soigralko Susann Müller. Zdaj si dekleti prizadevata, da bi obe igrali na Danskem.

Nemški reprezentantki Susann Müller in Nina Wörz, ki sta nastopili tudi na nedavni kvalifikacijski tekmi proti Sloveniji v Novem mestu, sta javno razglasili, da sta par. Prva nastopa za nemškega prvaka Leipzig, druga pa za danski Randers. "Res je, par sva in uživava v najini sreči," je potrdila Nina: "V življenju je tako, da moraš poslušati srce."

Iskra je preskočila med SP na Kitajskem lani. Tedaj je imela Nina še fanta Michaela W., nekdanjega nogometaša, njuno štiriletno razmerje pa je končala zaradi Susann. Ovira pri njuni ljubezni pa je razdalja – loči ju namreč 800 kilometrov. Rešitev bi lahko postal danski Aarhus, ki se zanima za Müllerjevo, ki pa ima z Leipzigom še enoletno pogodbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.