V Planici poškodba ene najboljših Slovenk

Foto: Epa
Foto: Epa
Tekma slovenskega pokala v Planici se ni končala po željah.
Oglej si celoten članek

Slovenska reprezentantka v smučarskih skakih Urša Bogataj se je danes poškodovala na tekmi slovenskega pokala v Planici. 

Po le eni seriji tekme na srednji napravi, na kateri so nastopile vse slovenske reprezentantke, je sicer zmagala Nika Križnar.

Na drugem mestu je končala Jerneja Brecl, tretja je bila Katra Komar, četrto mesto sta si razdelili Špela Rogelj in Ema Klinec.

Med člani sta si zmago razdelila Žiga Jelar in Jaka Hvala.

Štiri skakalnice Le dva Slovenca med nosilci, na tekmi pet od šestih orlov

Bogatajevi je uspela daljava dneva pri 98,5 metra, a je pri doskoku padla in se poškodovala. Štiriindvajsetletnico v nedeljo čaka pregled z magnetno resonanco in po tem bo znanih več informacij o njeni poškodbi, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.

Sicer je do poškodbe prišlo skoraj točno leto dni po nesrečnem padcu Eme Klinec na veliki skakalnici v Planici, po katerem je morala predčasno končati sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.