V polfinalu tri četrtine velikega kvarteta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po Novaku Đokoviću in Rogerju Federerju se je v polfinale teniškega odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu uspelo prebiti še drugopostavljenemu Andyju Murrayju.
Oglej si celoten članek

Na ženskem delu turnirja sta si danes polfinale zagotovili sedma nosilka, Nemka Angelique Kerber in Britanka Johana Konta.

Murray je v četrtfinalu s 6:3, 6:7 (5), 6:2 in 6:3 ugnal osmega nosilca, Španca Davida Ferrerja. V polfinalu ga čaka 13. nosilec Miloš Raonić, ki je izločil Francozoma Gaela Monfilsa, 23. nosilca, s 6:3, 3:6, 6:3 in 6:4.

V posamični ženski konkurenci pa je Kerberjeva s 6:3 in 7:5 odpravila Belorusinjo Viktorijo Azarenko, Konta pa s 6:4 in 6:1 Kitajko Shuai Zhang. Drugi polfinalni par bosta sestavljali prva nosilka, Američanka Serena Williams, in četrtopostavljena Poljakinja Agnieszka Radwanska.

Klepačeva uspešna, konec za Srebotnikovo

V konkurenci mešanih dvojic se je Andreja Klepač uvrstila v polfinale. Klepačeva je skupaj s Filipincem Treatom Hueyjem s 6:2 in 7:5 izločila tretjepostavljeno tajvansko-indijsko navezo Yung-Jan Chan/Rohan Bopanna. V polfinalu se bosta Klepačeva in Huey pomerila z Američanko Coco Vandeweghe in Romunom Horio Tecaujem.

V četrtfinalu pa je obstala Katarina Srebotnik, ki je skupaj z Britancem Jamiejem Murrayjem, bila sta četrta nosilca, izgubila proti petopostavljenima Rusinji Jeleni Vesnini in Brazilcu Brunu Soaresu z 2:6 in 3:6.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.