V prvo ekipo se bo vrnil ''postopoma''

Foto: EPA tito vilanova Foto: EPA tito vilanova
Tito Vilanova se je končno vrnil v Barcelono. Španski strateg je na letališče El Prat prispel v torek nekaj čez osmo uro zvečer. Trener Kataloncev se vrača po dvomesečnem zdravljenju v New Yorku, sedaj pa ga čaka počasno privajaje na vsakodnevno delo z svojimi varovanci.
Oglej si celoten članek

V Barceloni se veselijo vrnitve Tita Vilanove, ki naj bi tokrat dokončno premagal zahrbtno bolezen in bo lahko ponovno prevzel vodenje vodilne ekipe španske La Lige. Španec se je naravnost iz New Yorka, kjer je zaključil zdravljenje s kemo- in radioterapijo, vrnil v torek zvečer, z vrnitvijo na zelenice pa vidno opešani Vilanova ne bo prehiteval. Na klop Kataloncev so bo vrnil počasi in z majhnimi koraki.

Veliko bo odvisno od njegovega počutja in morebitne utrujenosti. Torkov večerni trening je še vodil Jordi Roura, saj je bilo veliko nogometašev odsotnih zaradi reprezentančnih akcij. Roura je povedal, da se bo Vilanova prvi ekipi pridružil ''postopoma''.

Barço zdaj čaka gostovanje pri Celti de Vigo, 2. aprila pa še povratna tekma Lige prvakov proti Paris Saint-Germainu. Ali bo Vilanova svoje varovance spremljal že prihajajoči vikend, pa se bo odločil sam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.