Šport > Nogomet
68 ogledov

V prvo ekipo se bo vrnil ''postopoma''

tito vilanova
1/2
EPA
Tito Vilanova se je končno vrnil v Barcelono. Španski strateg je na letališče El Prat prispel v torek nekaj čez osmo uro zvečer. Trener Kataloncev se vrača po dvomesečnem zdravljenju v New Yorku, sedaj pa ga čaka počasno privajaje na vsakodnevno delo z svojimi varovanci.

V Barceloni se veselijo vrnitve Tita Vilanove, ki naj bi tokrat dokončno premagal zahrbtno bolezen in bo lahko ponovno prevzel vodenje vodilne ekipe španske La Lige. Španec se je naravnost iz New Yorka, kjer je zaključil zdravljenje s kemo- in radioterapijo, vrnil v torek zvečer, z vrnitvijo na zelenice pa vidno opešani Vilanova ne bo prehiteval. Na klop Kataloncev so bo vrnil počasi in z majhnimi koraki.

Veliko bo odvisno od njegovega počutja in morebitne utrujenosti. Torkov večerni trening je še vodil Jordi Roura, saj je bilo veliko nogometašev odsotnih zaradi reprezentančnih akcij. Roura je povedal, da se bo Vilanova prvi ekipi pridružil ''postopoma''.

Barço zdaj čaka gostovanje pri Celti de Vigo, 2. aprila pa še povratna tekma Lige prvakov proti Paris Saint-Germainu. Ali bo Vilanova svoje varovance spremljal že prihajajoči vikend, pa se bo odločil sam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.