V puščavi ga še vedno obožujejo

Foto: twitter
Foto: twitter
Slovenski organizator igre Goran Dragić ima veliko simpatizerjev.
Oglej si celoten članek

Miami Heat so z Goranom Dragićem v noči na četrtek v gosteh premagali Phoenix Suns. Prav pri klubu iz Arizone je Dragić začel svojo NBA kariero, navijači pa so ga ohranili v lepem spominu.

NBA Dragić v formi z EP - bivšim prerešetal koš

Za Sonca je Ljubljančan nastopal med letoma 2008 in 2011 ter med 2012 in 2015. Čeprav je v dresu Vročice svojim bivšim soigralcem nasul kar 29 točk ob devetih skokih in štirih asistencah, so mu domači navijači ob odhodu s parketa namenili lep aplavz, številni so mu hoteli podati roko.

Popularni Gogi si je že v Phoenixu z nepopustljivimi predstavami pridobil vzdevek "Dragon" in v srcih tamkajšnjih ljubiteljev košarke bo očitno ostal še dolgo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:33 9. November 2017.

    antipatičen

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.