V ringu v drugem mesecu nosečnosti

Foto: Žurnal24 Cindy Dandois ne ustavi niti nosečnost. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Belgijska MMA borka Cindy Dandois, v krogu borilnih športov bolj znana pod imenom Borbena mačka, je pred dobrim mesecem dni premagala Jorino Baars, čeprav je bila v drugem mesecu nosečnosti.
Oglej si celoten članek

Zanimivo, da Cindy Dandois ob vstopu v ring sploh ni vedela, da pod svojim srcem nosi otroka. Jorino Baars je tako v borbi za naslov Beneluksa premagala s tehničnim knock-outom v drugi rundi in na svoji šesti profesionalni borbi vpisala še peto zmago. "Pred borbo sem opravila teste, ker sem imela težave s težo, a so bili vsi negativni, tako da niti nisem vedela, da sem noseča," je dejala Cindy, ki na srečo v borbi ni prejela težjih udarcev ali utrpela kakšne poškodbe, ki bi lahko škodovala njenemu še nerojenemu otroku.

Borbo z Gino Carano odpovedala
Cindy bi se v juniju morala pomeriti z veliko zvezdo Strikeforca Gino Carano, a je borbo seveda odpovedala. Kljub temu se Belgijka nadeja, da se bo po porodu v ring vrnila v rekordno hitrem času. "Če ne bi bila noseča, bi se v vsakem primeru borila proti Gini, saj je moj največji cilj v karieri, da se borim proti njej. Nadejam se, da me bodo pri Strikeforcu hoteli tudi po porodu. Če z njimi podpišem pogodbo, bom takoj začela s treningi in mislim, da bom za borbo pripravljena že dva ali tri mesece po porodu," je še dejala Cindy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.