Šport
17 ogledov

V ringu v drugem mesecu nosečnosti

Cindy Dandois ne ustavi niti nosečnost. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Belgijska MMA borka Cindy Dandois, v krogu borilnih športov bolj znana pod imenom Borbena mačka, je pred dobrim mesecem dni premagala Jorino Baars, čeprav je bila v drugem mesecu nosečnosti.

Zanimivo, da Cindy Dandois ob vstopu v ring sploh ni vedela, da pod svojim srcem nosi otroka. Jorino Baars je tako v borbi za naslov Beneluksa premagala s tehničnim knock-outom v drugi rundi in na svoji šesti profesionalni borbi vpisala še peto zmago. "Pred borbo sem opravila teste, ker sem imela težave s težo, a so bili vsi negativni, tako da niti nisem vedela, da sem noseča," je dejala Cindy, ki na srečo v borbi ni prejela težjih udarcev ali utrpela kakšne poškodbe, ki bi lahko škodovala njenemu še nerojenemu otroku.

Borbo z Gino Carano odpovedala
Cindy bi se v juniju morala pomeriti z veliko zvezdo Strikeforca Gino Carano, a je borbo seveda odpovedala. Kljub temu se Belgijka nadeja, da se bo po porodu v ring vrnila v rekordno hitrem času. "Če ne bi bila noseča, bi se v vsakem primeru borila proti Gini, saj je moj največji cilj v karieri, da se borim proti njej. Nadejam se, da me bodo pri Strikeforcu hoteli tudi po porodu. Če z njimi podpišem pogodbo, bom takoj začela s treningi in mislim, da bom za borbo pripravljena že dva ali tri mesece po porodu," je še dejala Cindy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.