V Serie A pet novih primerov

Foto: Epa
Foto: Epa
Število okuženih z novim koronavirusom narašča.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta se z novim koronavirusom okužila nogometaš Juventusa Daniele Rugani in član Sampdorie Manolo Gabbiadini, so v italijanski prvi ligi odkrili še pet primerov. Štirje so Gabbiadinijevi soigralci, peti pa je Srb Dušan Vlahović iz Fiorentine.

Pri Sampdorii so zboleli še Gambijec Omar Colley, Šved Albin Ekdal, Norvežan Morten Thorsby in Italijan Antonio la Gumina.

"Njihovo zdravje je v redu in so doma v Genovi," so sporočili iz Sampdorie. Klubski zdravnik Amedeo Baldari je bil tudi pozitiven na pregledu.

Koronavirus Panika pri Juventusu, več kot sto ljudi v izolaciji!

Elitna italijanska liga in ves šport v Italiji sta odpovedana do 3. aprila. Italijo je pandemija najbolj prizadela v Evropi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.