Šport > Nogomet
2242 ogledov

Panika pri Juventusu, več kot sto ljudi v izolaciji!

Juventus J hotel Torino Epa Juventusov center sameva.
Pri aktualnih italijanskih prvakih na vsak skušajo zaustaviti širjenje koronavirusa.

V sredo je udarila vest, da je bil branilec Juventusa Daniele Rugani pozitiven na koronavirus. Rugani je bil v kadru moštva, ki je v nedeljo na svoji zelenici pred praznimi tribunami ugnalo Inter s Samirjem Handanovićem v vratih (2:0).

Bianconeri so sprejeli drastične ukrepe, da bi preprečili okužbo pri drugih zaposlenih v klubu. 

"Potem, ko je bil Daniele Rugani pozitiven na koronavirus, smo se odločili, da bo 121 ljudi, vključno z igralci, člani strokovnega štaba, trenerji, spremljevalci in drugimi zaposlenimi, naslednje obdobje preživelo v samoizolaciji, v skladu s priporočili zdravstvenih institucij," so zapisali pri Juventusu.

Manolo Gabbiadini Koronavirus Šport Potrjen drugi primer v Serie A

V Italiji so se razširile govorice, da je bil okužen tudi argentinski zvezdnik Paulo Dybala, a je slednji z objavo na družbenih omrežjih vse skupaj zanikal.

"Pozdravljeni. Želim potrditi, da se počutim dobro in da sem v samoizolaciji. Hvala za sporočila in upam, da ste vsi dobro," je pojasnil Dybala.

Dvomi so se seveda pojavili tudi okrog Cristiana Ronalda. Ta je takoj po nedeljski tekmi zaradi kapi matere odpotoval na rodno Madeiro. Sedaj je seveda prisiljen ostati tam.

Mnogi so postavljali vprašanja o Ronaldovem zdravju, potem ko je Miralem Pjanić po zmagi nad Interjem na Instagramu objavil fotografijo moštva, na kateri so vsi igralci, tudi Rugani in Ronaldo, v skupnem objemu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vamoooooossssss #finoallafine

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

V Italiji so v luči katastrofalnih razmer odpovedali vse športne dogodke do 3. aprila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice