V Skopju aretirali 200 Poljakov

Foto: Epa
Navijaški izgredi ostajajo stalnih nogometnih tekem.
Oglej si celoten članek

Na petkovi kvalifikacijski nogometni tekmi za nastop na evropskem prvenstvu 2020 v Skopju med Severno Makedonijo in Poljsko - v tej skupini nastopa tudi Slovenija - je imela tamkajšnja policija veliko dela. Pred dvobojem je priprla okoli 200 od skupno 2000 privržencev poljske izbrane vrste v prestolnici Severne Makedonije.

Tamkajšnja policija je sporočila, da so Poljaki v okolici stadiona Toše Proeski povzročili številne incidente, po katerih je morala ukrepati, 200 najbolj vročekrvnim privržencem pa je za kratek čas odvzela prostost.

Poljska izbrana vrsta je v Skopju zmagala z 1:0 in z devetimi točkami vodi v skupini G. Izrael je na treh tekmah zbral sedem, Severna Makedonija štiri, Avstrija tri, Slovenija dve, Latvija pa je brez točk.

Slovenija je v petek v Celovcu izgubila proti Avstriji z 0:1, naslednjo tekmo pa bo igrala v ponedeljek, ko bo gostovala v Latviji.

Reprezentanca Tudi izjemni Oblak ni mogel preprečiti poraza

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.