Šport > Nogomet
153 ogledov

V Skopju aretirali 200 Poljakov

Epa
Navijaški izgredi ostajajo stalnih nogometnih tekem.

Na petkovi kvalifikacijski nogometni tekmi za nastop na evropskem prvenstvu 2020 v Skopju med Severno Makedonijo in Poljsko - v tej skupini nastopa tudi Slovenija - je imela tamkajšnja policija veliko dela. Pred dvobojem je priprla okoli 200 od skupno 2000 privržencev poljske izbrane vrste v prestolnici Severne Makedonije.

Tamkajšnja policija je sporočila, da so Poljaki v okolici stadiona Toše Proeski povzročili številne incidente, po katerih je morala ukrepati, 200 najbolj vročekrvnim privržencem pa je za kratek čas odvzela prostost.

Poljska izbrana vrsta je v Skopju zmagala z 1:0 in z devetimi točkami vodi v skupini G. Izrael je na treh tekmah zbral sedem, Severna Makedonija štiri, Avstrija tri, Slovenija dve, Latvija pa je brez točk.

Slovenija je v petek v Celovcu izgubila proti Avstriji z 0:1, naslednjo tekmo pa bo igrala v ponedeljek, ko bo gostovala v Latviji.

nogomet Avstrija-Slovenija Reprezentanca Šport Tudi izjemni Oblak ni mogel preprečiti poraza
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice