V 'slovensko' ekipo prihaja zvezdnik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kar nekaj velikih kolesarskih imen je zamenjalo moštva.
Oglej si celoten članek

Bahrain-Merida, najbolj 'slovenska' ekipa v svetovni seriji, je po odhodu Vincenza Nibalija, ki bo odslej kolesaril za moštvo Trek Segafredo, dobila novega zvezdnika. Za ekipo v kateri kolesarijo Grega Bole, Luka Pibernik, Matej Mohorič, Domen Novak in Jan Tratnik, na seznamu je bil tudi Kristijan Koren, ki pa ga je odnesel dopinški prekršek, bo nastopal Španec Mikel Landa. 

World Tour Slovenec spektakularno ugnal svetovne ase

Dosedanji adut ekipe Movistar bo tako prvi mož Bahrain-Meride na tritedenskih dirkah, na dirki po Franciji je bil športni direktor moštva Gorazd Štangelj. V tem letu je Landa osvojil četrto mesto na dirki po Italiji, na Touru pa je bil skupno šesti.

Izjemni sprinter Elia Viviani se seli h Cofidisu, Matteo Trentin pa bo član moštva CCC.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.