V soboto postala državna prvakinja, naslednji dan si vzela življenje

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Velika tragedija je pretresla Šrilanko.
Oglej si celoten članek

Vsega dan zatem, ko je v soboto na državnem prvenstvu postala nova (stara) državna prvakinja Šrilanke v teku na 400 metrov z ovirami, so nesrečno 26-letno atletinjo Kaushalyo Madhushani našli obešeno v njenem domovanju.

Tamkajšnji mediji poročajo, da policija zaenkrat še raziskuje smrt uspešne atletinje, a da gre skoraj zagotovo za samomor, saj vsaj zaenkrat še niso zasledili ničesar, kar bi pričalo o morebitnem kaznivem dejanju.

Novica o tragični smrti komaj 26-letne športne junakinje je močno prizadela celotno državo, vlada pa je že apelirala na mlade, naj si v primeru stiske poiščejo pomoč.

Foto: Twitter Kaushalya Madhushani

Madhushani je sicer bila ena najuspešnejših atletinj Šrilanke, potem ko je petkrat postala državna prvakinja v teku na 400 metrov z ovirami, v tej disciplini pa je tudi osvojila srebrno in bronasto medaljo na Južnoazijskih igrah. Leta 2014 pa je postala azijska mladinska prvakinja.

Bila je tudi redna članica državne štafete 4x400 metrov, s katero je na Južnoazijskih igrah leta 2019 celo osvojila zlato medaljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.