Šport
95443 ogledov

V soboto postala državna prvakinja, naslednji dan si vzela življenje

Kaushalya Madhushani Reševalni pas/Twitter
Velika tragedija je pretresla Šrilanko.

Vsega dan zatem, ko je v soboto na državnem prvenstvu postala nova (stara) državna prvakinja Šrilanke v teku na 400 metrov z ovirami, so nesrečno 26-letno atletinjo Kaushalyo Madhushani našli obešeno v njenem domovanju.

Tamkajšnji mediji poročajo, da policija zaenkrat še raziskuje smrt uspešne atletinje, a da gre skoraj zagotovo za samomor, saj vsaj zaenkrat še niso zasledili ničesar, kar bi pričalo o morebitnem kaznivem dejanju.

Novica o tragični smrti komaj 26-letne športne junakinje je močno prizadela celotno državo, vlada pa je že apelirala na mlade, naj si v primeru stiske poiščejo pomoč.

Kaushalya Madhushani | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Madhushani je sicer bila ena najuspešnejših atletinj Šrilanke, potem ko je petkrat postala državna prvakinja v teku na 400 metrov z ovirami, v tej disciplini pa je tudi osvojila srebrno in bronasto medaljo na Južnoazijskih igrah. Leta 2014 pa je postala azijska mladinska prvakinja.

Bila je tudi redna članica državne štafete 4x400 metrov, s katero je na Južnoazijskih igrah leta 2019 celo osvojila zlato medaljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice