V stilu Balotellija: Neposlušna majica premagala Aguta

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Roberto Bautista Agut je spomnil na posnetek Balotellijeve borbe s površnikom ter postal spletni hit.
Oglej si celoten članek

Španski tenisač Roberto Bautista Agut je doživel zabavno nezgodo tekom drugega niza polfinala Wimbledona proti Novaku Đokoviću, ko se je zapletel pri poizkusu slačenja majice.

Wimbledon Đoković se maščeval Špancu

Bautista Agut se je namreč med eno izmed prekinitev želel na hitro preobleči, pri tem pa se je majica zataknila za njegovo glavo. Španec je ni uspel sleči, zato je preprosto obupal in pustil mokro majico na sebi.

Celotno dogajanje so zabeležile tudi kamere in španski igralec je kmalu postal spletni hit, ki precej spominja na situacijo, v kateri se je pred osmimi leti znašel Mario Balotelli, ki je imel težave s površnikom.

Wimbledon Ženski Finale 
v soboto, 13.07.2019, ob 15:00 na SK1 


Wimbledon Moški Finale 
v nedeljo, 14.07.2019, ob 15:00 na SK1 

Wimbledon Halepovi uspelo le enkrat, od takrat plačuje davek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.