V tako privlačni družbi uživa Benjamin Verbič

Foto: Profimedia
Slovenskemu nogometnemu reprezentantu gre v zadnjem obdobju vse kot po maslu.
Oglej si celoten članek

Benjamin Verbič se je po prestopu iz Celja v København učvrstil na največji evropski nogometni sceni. Odlične predstave v letošnji sezoni Lige Evropa so mu prinesle uvrstitev v idealno enajsterico skupinskega dela omenjenega tekmovanja, sledil je odmeven prestop.

Lepa odškodnina Slovenski reprezentant se seli v večji klub

Kot ljubitelji nogometa gotovo veste, je Verbič pred kratkim podpisal donosno pogodbo s kijevskim Dinamom, ki mu bo na leto navrgla okrog milijon evrov. Ukrajinci so zanj plačali štiri milijone skupne evropske valute.

Lepo priznanje Naš legionar v izbrani družbi

Tako kot veliko drugih nogometašev Verbič praznike uživa na tropski lokaciji v Dominikanski republiki, družbo pa mu dela privlačna Danka Marie Amalie Bøckel.

Foto: Instagram Marie Amalie Bøckel Benjamin Verbič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.