V takšni obutvi je na zelenico stopil Ronaldo

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo je v Madridu zbujal pozornost z obutvijo.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Juventusa Cristiano Ronaldo si je pred dvobojem lige prvakov z madridskim Atleticom ogledal zelenico na stadionu Wanda Metropolitano, v oči pa je mnogim padla njegova bleščeča obutev. Portugalec je namreč obul posebne Nike copate, ti imajo na sebi 50.000 Swarowski kristalov.

Zvezdnik je sicer za svoj rojstni dan pred dnevi od podjetja Nike prejel tudi edinstvene copate okrašene s 24-karatnim zlatom, izvedbo s kristali pa si sicer lahko kupijo tudi preostali bogataši. Če imate na voljo kakšen evro ali dva viška, vam lahko pomagamo, gre za model Nike Air Max 97 'Metallic Gold. Za kristale bo potrebno sicer še nekaj dodati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.