V takšnih dresih bodo Dončić in kolegi igrali v Tokiu

Foto: Epa
Foto: Epa
Košarkarska zveza Slovenije je razkrila dizajn opreme, ki jo bodo reprezentanti nosili na olimpijskih igrah.
Oglej si celoten članek

Poletne igre v Tokiu se bodo s svečano otvoritvijo začele 23. julija. Po uspešno odigranih kvalifikacijah bodo tam nastopali tudi košarkarji Slovenije s fantastičnim Luko Dončićem.

Selitev Zapustil je Dallas, Dončić zadovoljen z odločitvijo

Slovenija se bo v skupinskem delu srečala z Japonsko, Španijo in Argentino, proti azijskim, južnoameriškim in evropskim tekmecem pa se bo predstavila z novim kompletom opreme.

Še vedno bo prevladovala modra barva. En komplet bo zaznamovan s temnomodrim in svetlomodrim odtenkom, drugi bo poleg svetlomodre sijal v beli barvi.

Po rezultat Slovenski kapetan: "Na Japonsko ne gremo na izlet!"

Kolekcijo je danes na družbenih omrežjih objavila KZS in navijače pozvala k nakupu novih olimpijskih dresov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.