V tem se razlikujeta Elsner in Vanoli

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Strelec odločilnega zadetka na zadnji ligaški tekmi Olimpije je spregovoril o razliki med nekdanjim in aktualnim trenerjem slovenskega državnega prvaka.
Oglej si celoten članek

Olimpija je v osmem krogu državnega prvenstva premagala Gorico (1:0) in se zavihtela na vrh prvenstvene lestvice. Odločilni zadetek je v 87. minuti dosegel Etien Velikonja in tako prekinil strelski post.

''Za napadalca so zadetki vselej zelo pomembni. Zadnji proti Gorici je bil več kot potreben za dvig samozavesti, saj je preteklo kar nekaj časa, odkar sem zadel v polno. Še posebej pa sem vesel zaradi dejstva, da smo se z novimi tremi točkami znova povzpeli na vrh lestvice. Glede na prikazano igro in številne sicer zapravljene priložnosti smo si na koncu zmago vendarle zaslužili,'' je za klubsko stran povedal 27-letni napadalec iz Šempetra pri Novi Gorici.

Zmaji so se morali v realtivno kratkem času prilagoditi metodam Luke Elsnerja, ki se je iz Domžal preselil v slovensko prestolnico. Nekdanji nogometaš je na klopi državnega prvaka nasledil Rodolfa Vanolija, ki so ga odnesli slabi rezultati v uvodnem delu sezone.

''Nov trener je prinesel drugačno dinamiko dela, treningi so odlični, raznovrstni in na precej višji profesionalni ravni. Prepričan sem, da smo na pravi poti, saj nam je hitrejši pretok žoge z več teka pisan na kožo. Ob tem pa je naša konkurenčna prednost tudi daljša klop, kar se je ne nazadnje potrdilo na tekmi z Gorico. Na vsakem dvoboju bomo želeli doseči zadetek več od nasprotnika, na drugi strani pa storili vse, da jih prejmemo čim manj. Na splošno gledano imamo ogromno prostora za napredek v vseh segmentih igre,'' je prepričan Velikonja.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.