V tunelu bi kmalu zapele pesti

Foto: EPA
Foto: EPA
Po koncu prvega polčasa polfinalnega obračuna turnirja Audi Cup sta se v tunelu sporekla trener Bayern Münchna Pep Guardiola in vezist Milana Nigel de Jong,
Oglej si celoten članek

Precej vroče je bilo v tunelu Allianz Arene ob polčasu "prijateljske" tekme Bayerna in AC Milana na Audi Cupu. Trener Bavarcev Josep Guardiola je bil besen zaradi poteze Milanovega vezista Nigela de Jonga, ki je z grdim štartom že v 20. minuti poškodoval Joshuo Kimicha.

De Jong sicer slovi kot umazan igralec, tokratna žrtev Nizozemca pa je bil 20-letni nemški vezist. Guardiola je bil prisiljen v menjavo svojega varovanca, a se do polčasa ni umiril in jezno gestikuliral proti nekdanjemu članu Ajaxa, Hamburga in Manchester Cityja.

Morebiten hujši incident so preprečili igralci, ki so pred podivjanim Kataloncem držali 30-letnega Amsterdamčana.

Guardiola se skupaj s svojim varovancem Xabijem Alonsom verjetno še dobro spominja De Jongove poteze v famoznem finalu svetovnega prvenstva v Južni Afriki, ko je Howard Webb spregledal pravcati "kung fu udarec" nizozemskega vezista v prsni koš Alonsa, zaradi česar ni dobil niti rumenega kartona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.