Šport > Nogomet
21 ogledov

V tunelu bi kmalu zapele pesti

pep guardiola EPA
Po koncu prvega polčasa polfinalnega obračuna turnirja Audi Cup sta se v tunelu sporekla trener Bayern Münchna Pep Guardiola in vezist Milana Nigel de Jong,

Precej vroče je bilo v tunelu Allianz Arene ob polčasu "prijateljske" tekme Bayerna in AC Milana na Audi Cupu. Trener Bavarcev Josep Guardiola je bil besen zaradi poteze Milanovega vezista Nigela de Jonga, ki je z grdim štartom že v 20. minuti poškodoval Joshuo Kimicha.

De Jong sicer slovi kot umazan igralec, tokratna žrtev Nizozemca pa je bil 20-letni nemški vezist. Guardiola je bil prisiljen v menjavo svojega varovanca, a se do polčasa ni umiril in jezno gestikuliral proti nekdanjemu članu Ajaxa, Hamburga in Manchester Cityja.

Morebiten hujši incident so preprečili igralci, ki so pred podivjanim Kataloncem držali 30-letnega Amsterdamčana.

Guardiola se skupaj s svojim varovancem Xabijem Alonsom verjetno še dobro spominja De Jongove poteze v famoznem finalu svetovnega prvenstva v Južni Afriki, ko je Howard Webb spregledal pravcati "kung fu udarec" nizozemskega vezista v prsni koš Alonsa, zaradi česar ni dobil niti rumenega kartona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.