V vrsti za Iličića še dva velikana

Foto: Žurnal24
Zanimanje za slovenskega nogometnega reprezentanta in člana italijanskega Palerma Josipa Iličića sta pokazala še dva velikana, Bayern iz Münchna in Liverpool.
Oglej si celoten članek

Odlične predstave slovenskih nogometašev v Palermu Armina Bačinovića in Josipa Iličića so opazili številni največji evropski klubi.

Iličić, ki je v Serie A zabil že šest golov, je na seznamu želja dveh evropskih gigantov, Bayerna iz Münchna in angleškega Liverpoola. Kot pišejo italijanski mediji si oba kluba v svojih vrstah močno želita videti 22-letnega Kranjčana, ki pa je pred dnevi v intervjuju za zurnal24.si izjavil, da možnosti za prestop v kratkem ni. Tudi zato, ker je v letošnji sezoni zamenjal že tri klube. Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je v petek dejal, da bo Jojo vsaj še pet let član moštva iz Sicilije.

Navijači Zampariniju ne verjamejo
Vendar pa temu očitno ne verjamejo navijači rožnatih. Na nogometnih spletnih forumih, kjer se zbirajo navijači Palerma, je moč prebrati, da je Zamparini že lani obljubljal, da prvi zvezdnik moštva Javier Pastore še dolgo ne bo naprodaj. Sedaj je obrnil ploščo in prižgal zeleno luč za morebiten odhod Argentinca. Navijači Zampariniju zamerijo, da prodaja igralce, ko so ti v vzponu in bi lahko klubu pomagali do uspehov. Tako tudi ne verjamejo, da bo Iličić v primeru predstav, kot jih kaže v tem trenutku, še dolgo nosil njihov sveti dres.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.