Šport > Nogomet
18 ogledov

V vrsti za Iličića še dva velikana

Žurnal24 main
Zanimanje za slovenskega nogometnega reprezentanta in člana italijanskega Palerma Josipa Iličića sta pokazala še dva velikana, Bayern iz Münchna in Liverpool.

Odlične predstave slovenskih nogometašev v Palermu Armina Bačinovića in Josipa Iličića so opazili številni največji evropski klubi.

Iličić, ki je v Serie A zabil že šest golov, je na seznamu želja dveh evropskih gigantov, Bayerna iz Münchna in angleškega Liverpoola. Kot pišejo italijanski mediji si oba kluba v svojih vrstah močno želita videti 22-letnega Kranjčana, ki pa je pred dnevi v intervjuju za zurnal24.si izjavil, da možnosti za prestop v kratkem ni. Tudi zato, ker je v letošnji sezoni zamenjal že tri klube. Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je v petek dejal, da bo Jojo vsaj še pet let član moštva iz Sicilije.

Navijači Zampariniju ne verjamejo
Vendar pa temu očitno ne verjamejo navijači rožnatih. Na nogometnih spletnih forumih, kjer se zbirajo navijači Palerma, je moč prebrati, da je Zamparini že lani obljubljal, da prvi zvezdnik moštva Javier Pastore še dolgo ne bo naprodaj. Sedaj je obrnil ploščo in prižgal zeleno luč za morebiten odhod Argentinca. Navijači Zampariniju zamerijo, da prodaja igralce, ko so ti v vzponu in bi lahko klubu pomagali do uspehov. Tako tudi ne verjamejo, da bo Iličić v primeru predstav, kot jih kaže v tem trenutku, še dolgo nosil njihov sveti dres.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.