V Zagrebu bodo donele slovenske pesmi

Foto: Profimedia
V soboto slovenske rokometaše čaka uvodni nastop na letošnjem evropskem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Navijači odštevajo ure do prve tekme rokometne reprezentance Slovenije na evropskem prvenstvu na Hrvaškem, premiero bo četa Veselina Vujovića doživela v soboto ob 19.30 v Zagrebu, nasprotnik bo Makedonija.

Slovenci bodo v vlogi favoritov, imeli pa bodo tudi fantastično podporo s tribun. Organizatorji v zagrebški Areni pričakujejo okrog 10000 gledalcev, po pričakovanjih Hrvatov jih bo vsaj 5000 prišlo iz Slovenije.

Del slovenske navijaške delegacije bo v Zagreb prispel že v petek, skupaj z reprezentanco. Igralci in omenjeni del privržencev bodo v hrvaško prestolnico prispeli z vlakom okrog poldneva, rokometaši bodo pred srečanjem z Makedonci v Areni opravili en trening.

Vujović že reagiral Tekma s Srbijo terjala visok davek

Na sončni strani Alp so pričakovanja kljub številnim poškodbam visoka, saj je Slovenija na lanskem svetovnem prvenstvu osvojila bronasto medaljo.

V kolikor bo v soboto dosežena pričakovana zmaga, potem bo v središču hrvaške prestolnice v večernih urah bržkone zelo veselo, slovenski napevi pa zelo pogosti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.