Šport
1395 ogledov

V Zagrebu bodo donele slovenske pesmi

Slovenija rokomet navijači
V soboto slovenske rokometaše čaka uvodni nastop na letošnjem evropskem prvenstvu.

Navijači odštevajo ure do prve tekme rokometne reprezentance Slovenije na evropskem prvenstvu na Hrvaškem, premiero bo četa Veselina Vujovića doživela v soboto ob 19.30 v Zagrebu, nasprotnik bo Makedonija.

Slovenci bodo v vlogi favoritov, imeli pa bodo tudi fantastično podporo s tribun. Organizatorji v zagrebški Areni pričakujejo okrog 10000 gledalcev, po pričakovanjih Hrvatov jih bo vsaj 5000 prišlo iz Slovenije.

Del slovenske navijaške delegacije bo v Zagreb prispel že v petek, skupaj z reprezentanco. Igralci in omenjeni del privržencev bodo v hrvaško prestolnico prispeli z vlakom okrog poldneva, rokometaši bodo pred srečanjem z Makedonci v Areni opravili en trening.

Veselin Vujović Vujović že reagiral Šport Tekma s Srbijo terjala visok davek

Na sončni strani Alp so pričakovanja kljub številnim poškodbam visoka, saj je Slovenija na lanskem svetovnem prvenstvu osvojila bronasto medaljo.

V kolikor bo v soboto dosežena pričakovana zmaga, potem bo v središču hrvaške prestolnice v večernih urah bržkone zelo veselo, slovenski napevi pa zelo pogosti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.