V Zürichu na stadion za 200 evrov na dan

Foto: EPA
Foto: EPA
Vse več je kritik nad visokimi cenami vstopnic za evropsko atletsko prvenstvo v Zürichu.
Oglej si celoten članek

Cene so precej višje kot na zadnjem atletskem evropskem prvenstvu v Helsinkih in številni so mnenja, da je tudi to razlog za majhno število gledalcev, ki so se v torek odločili za obisk Letzigrunda. Danes so se kritikam pridružili še v nemškem taboru, poroča agencija dpa.

Dnevna vstopnica za ogled tekmovanj v dražjem delu stadiona stane 240 švicarskih frankov ali skoraj 200 evrov, a drag je tudi del namenjen družinam, kjer je cena za odrasle 95 evrov, za otroke do 16. leta pa 47,50 franka. V ceno je vsaj za Švicarje vključena tudi vozovnica za vlake.

Mnogi čakajo na diamantno ligo

Prvi dan tekmovanja stadion, ki sprejme 25.000 gledalcev, ni bil razprodan, a na Evropski atletski zvezi upajo, da zato, ker sta bili na sporedu le dve končni odločitvi. Številni navijači v Švici pa imajo tudi alternativo, če se že odločajo za drage vstopnice. Že 28. avgusta bo v Zürichu namreč tudi slavni miting "Weltklasse Zürich", ki sodi med tekmovanja za diamantno ligo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.