Vairelles: nekoč v Ljudskem vrtu, zdaj morilec?

Foto: EPA
Foto: EPA
Maribor se je po zmagi nad Lyonom pred 12 leti veselil zgodovinske uvrstitve v Ligo prvakov. Kliton Bozgo, Stipe Balajić in ostali vijolični junaki takrat tega niso vedeli, toda zelenico so si lahko delili celo z morilcem. Zdaj 38-letnega napadalca in nekdanjega reprezentanta Francije Tonyja Vairellesa so namreč v torek aretirali zaradi suma poskusa umora. Vairelles je v Ljudskem vrtu odigral vso tekmo.
Oglej si celoten članek

Francoska policija je aretirala 38-letnega nogometaša Tonyja Vairellesa, ki ga sumijo poskusa umora. Nekdanji zvezdnik Lensa naj bi s skupino ljudi sodeloval pri napadu na varnostnike pred nekim nočnim klubom v Nancyju. Po tem, ko so jih varnostniki vrgli iz lokala, so se nasilneži vrnili in jih napadli z bejzbolskimi kiji, eden izmed njih pa je prinesel celo pištolo in ranil tri varnostnike. Vairelles je trenutno na pridržanju, na sodišču pa se bo pojavil še ta teden.

Takole je v nekem drugem času zabijal Vairelles, na tekmi Lige prvakov med Lensom in Arsenalom. Ja, topničarji so imeli že takrat težave pri prekinitvah ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.