Šport > Nogomet
18 ogledov

Vairelles: nekoč v Ljudskem vrtu, zdaj morilec?

Tony Vairelles je osemkrat nastopil za izbrano vrsto Francije. EPA
Maribor se je po zmagi nad Lyonom pred 12 leti veselil zgodovinske uvrstitve v Ligo prvakov. Kliton Bozgo, Stipe Balajić in ostali vijolični junaki takrat tega niso vedeli, toda zelenico so si lahko delili celo z morilcem. Zdaj 38-letnega napadalca in nekdanjega reprezentanta Francije Tonyja Vairellesa so namreč v torek aretirali zaradi suma poskusa umora. Vairelles je v Ljudskem vrtu odigral vso tekmo.

Francoska policija je aretirala 38-letnega nogometaša Tonyja Vairellesa, ki ga sumijo poskusa umora. Nekdanji zvezdnik Lensa naj bi s skupino ljudi sodeloval pri napadu na varnostnike pred nekim nočnim klubom v Nancyju. Po tem, ko so jih varnostniki vrgli iz lokala, so se nasilneži vrnili in jih napadli z bejzbolskimi kiji, eden izmed njih pa je prinesel celo pištolo in ranil tri varnostnike. Vairelles je trenutno na pridržanju, na sodišču pa se bo pojavil še ta teden.

Takole je v nekem drugem času zabijal Vairelles, na tekmi Lige prvakov med Lensom in Arsenalom. Ja, topničarji so imeli že takrat težave pri prekinitvah ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.