Van Persie prihaja v Manchester United

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Arsenal se je z Manchester Unitedom dogovoril za prestop Robina van Persieja k rdečim vragom. Nizozemec bo v četrtek odpotoval v Manchester, kjer bo uskladil svoje pogoje za podpis pogodbe in opravil zdravniški pregled.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletni Robin van Persie, za katerega sta se zanimala tudi Manchester City in Juventus, je prejšnji mesec oznanil, da pogodbe z Arsenalom ne bo podaljšal. Po osmih letih v klubu mu je sicer ostajala še enoletna. Zdaj pa sta torej tako njegov stari kot novi klub sporočila, da sta uskladila pogoje glede njegovega prestopa. V prejšnji sezoni je zabil 37 golov, Arsenal pa je v prvenstvu pristal na tretjem mestu ter izpadel v osmini finala Lige prvakov. Boleče za topničarje pa je, da klub ni osvojil lovorike dolgih sedem let.

V napadu Uniteda se bo van Persie pridružil Waynu Rooneyju, vragi pa bodo skušali naslov vrniti v rdeče obarvani del mesta. Nizozemec bo drugi Unitedov "kapitalni“ podpis po Šindžiju Kagavi, japonskemu prišleku iz Borussie (D).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.