Van Persie razžalostil navijače Arsenala

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kapetan Arsenala Robin van Persie je na svoji spletni strani zapisal, da ne bo podaljšal pogodbe z Arsenalom, ki mu poteče čez leto dni.
Oglej si celoten članek

Navijači Arsenala po vsem svetu so upali, da bo kapetan Robin van Persie v teh vročih poletnih dneh podaljšal pogodbo s topničarji, a želja se jim ne bo uresničila. Odlični nizozemski napadalec je v sredo na svoji spletni strani zapisal, da pogodbe ne bo podaljšal. Odločitev je sprejel po sestanku s trenerjem Arsenom Wengerjem in izvršnim direktorjem Ivanom Gazidisom. Zdajšnja pogodba se Nizozemcu izteče čez leto dni, vendar ni nujno, da jo bo izpolnil v celoti, saj se zanj zanima kar nekaj evropskih velikanov (Juventus, Manchetser City).

"Zaradi mojega velikega spoštovanja do gospoda Wengerja, igralcev in navijačev se ne bi spuščal v podrobnosti, toda na žalost se je na sestanku še enkrat več izkazalo, da se v več pogledih ne strinjamo, v katero smer bi Arsenal moral v prihodnosti," je van Persie zapisal v uradni izjavi in nadaljeval: "Dolgo sem razmišljal o tem, toda odločil sem se, da ne bom podaljšal pogodbe. Navijači imate seveda vso pravico, da se ne strinjate z mojo odločitvijo, jaz pa bom vsako vašo odločitev spoštoval. Zelo ponosen sem, ker sem bil član tega fantastičnega kluba zadnjih osem let. Takoj ko se bo gospod Gazidis vrnil s počitnic v ZDA, sledijo novi sestanki. Jaz pa vas bom obveščal o vseh novostih."

Arsenal: Spoštovati moramo odločitev Robina

Na odločitev van Persija, da ne podaljša pogodbe so se že odzvali tudi v Arsenalu. "Spoštovati moramo odločitev Robina, da ne bo podaljšal pogodbe. Robin ima še enoletno pogodbo in prepričani smo, da bo izpolnil svoje obveze do kluba," so zapisali na uradni spletni strani in dodali, da so trenutno vse aktivnosti kluba usmerjene v čim boljšo naslednjo sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.