Van Persie večerjal z Arsenalom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadalec Manchester Uniteda Robin van Persie se je v nedeljo prvič vrnil na Emirates, kjer je svoji nekdanji ekipi zabil gol in rdečim vragom pomagal od točke. Nizozemec, ki je lani zapustil Arsenal, je po tekmi obiskal garderobo topničarjev in se družil z nekdanjimi soigralci.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometaš Arsenala Robin van Persie je v nedeljo prvič po selitvi k Manchester Unitedu ponovno zaigral na Emiratesu. Nizozemski reprezentant je v 44. minuti dosegel zadetek z bele točke, ki ga ni proslavljal.

Po tekmi je obiskal garderobo svojih nekdanjih soigralcev, kjer je užival v dobri hrani in se topničarjem opravičil, ker jim je pokvaril možnosti za neposredno uvrstitev v Ligo prvakov. Arsenal se trenutno nahaja na četrtem mestu, ki še vodi v kvalifikacije, za tretjeuvrščenim Chelseajem pa zaostaja eno samo točko.

''Robin je v naši garderobi. Nisem govoril z njim, sem ga pa videl, da se je pogovarjal z igralci, saj se še vedno dobro razumejo,'' je povedal Wenger in v šali dodal: ''Robin je v naši garderobi, ker imamo boljšo hrano, kot oni.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.