Šport > Nogomet
28 ogledov

Van Persie večerjal z Arsenalom

robin van persie Reuters
Napadalec Manchester Uniteda Robin van Persie se je v nedeljo prvič vrnil na Emirates, kjer je svoji nekdanji ekipi zabil gol in rdečim vragom pomagal od točke. Nizozemec, ki je lani zapustil Arsenal, je po tekmi obiskal garderobo topničarjev in se družil z nekdanjimi soigralci.

Nekdanji nogometaš Arsenala Robin van Persie je v nedeljo prvič po selitvi k Manchester Unitedu ponovno zaigral na Emiratesu. Nizozemski reprezentant je v 44. minuti dosegel zadetek z bele točke, ki ga ni proslavljal.

Po tekmi je obiskal garderobo svojih nekdanjih soigralcev, kjer je užival v dobri hrani in se topničarjem opravičil, ker jim je pokvaril možnosti za neposredno uvrstitev v Ligo prvakov. Arsenal se trenutno nahaja na četrtem mestu, ki še vodi v kvalifikacije, za tretjeuvrščenim Chelseajem pa zaostaja eno samo točko.

''Robin je v naši garderobi. Nisem govoril z njim, sem ga pa videl, da se je pogovarjal z igralci, saj se še vedno dobro razumejo,'' je povedal Wenger in v šali dodal: ''Robin je v naši garderobi, ker imamo boljšo hrano, kot oni.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.