Včeraj v Madridu, danes v Monte Carlu

Foto: EPA
Foto: EPA
Prihodnost kolumbijskega zvezdnika je še vedno zavita v tančico skrivnosti, poročila pa si nasprotujejo iz dneva v dan.
Oglej si celoten članek

V četrtek je angleški Guardian na svoji spletni strani zapisal, da je Liverpool v svoje vrste skušal zvabiti Radamela Falcaa kot zamenjavo za Luisa Suáreza. Z Anfileda naj bi otoškim novinarjem zatrdili, da je vodstvo Monaca Angleže zavrnilo s pojasnilom, da se bo Kolumbijec kmalu preselil k madridskemu Realu. Liverpool naj nato ne bi skušal nadaljevati pogajanj.

Že dan kasneje je francoski L'Equipe objavil pogovor s podpredsednikom kluba iz kneževine, Vadimom Vasiljevim, ki je zanikal navedbe Angležev. "Večkrat sem se sestal s predstavniki madridskega Reala, toda nikoli nismo govorili o Falcau. O njem se nismo nikoli pogajali in dejstvo je, da bo naslednje leto igral pri nas," je dejal Vasiljev.

Mendes ima polne roke dela

Falcao se je dobro vrnil po dolgotrajni poškodbi in že začel tresti mreže. "Vesel je, da je okreval in da je spet s soigralci. Zamuditi SP zaradi poškodbe je vedno težko sprejeti, ampak ima močan karakter in upam, da bo v tej sezoni zablestel pri Monacu," je še dodal Vasiljev.

Po mundialu je Real Madrid iz kneževine že pripeljal Kolumbijca, k evropskim prvakom se je preselil prvi strelec SP James Rodríguez. Kluba sta bila nekaj časa v pogovorih tudi zaradi prestopa Ángela di Maríe, pred dnevi pa se je agent Falcaa in Di Maríe - Jorge Mendes - na stadionu Santiago Bernabéu sestal s predsednikom Madridčanov Florentinom Pérezom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.