Šport
15 ogledov

Včeraj v Madridu, danes v Monte Carlu

Falcao Kolumbija Tunizija Cornella El Prat Barcelona prijateljska tekma EPA
Prihodnost kolumbijskega zvezdnika je še vedno zavita v tančico skrivnosti, poročila pa si nasprotujejo iz dneva v dan.

V četrtek je angleški Guardian na svoji spletni strani zapisal, da je Liverpool v svoje vrste skušal zvabiti Radamela Falcaa kot zamenjavo za Luisa Suáreza. Z Anfileda naj bi otoškim novinarjem zatrdili, da je vodstvo Monaca Angleže zavrnilo s pojasnilom, da se bo Kolumbijec kmalu preselil k madridskemu Realu. Liverpool naj nato ne bi skušal nadaljevati pogajanj.

Že dan kasneje je francoski L'Equipe objavil pogovor s podpredsednikom kluba iz kneževine, Vadimom Vasiljevim, ki je zanikal navedbe Angležev. "Večkrat sem se sestal s predstavniki madridskega Reala, toda nikoli nismo govorili o Falcau. O njem se nismo nikoli pogajali in dejstvo je, da bo naslednje leto igral pri nas," je dejal Vasiljev.

Mendes ima polne roke dela

Falcao se je dobro vrnil po dolgotrajni poškodbi in že začel tresti mreže. "Vesel je, da je okreval in da je spet s soigralci. Zamuditi SP zaradi poškodbe je vedno težko sprejeti, ampak ima močan karakter in upam, da bo v tej sezoni zablestel pri Monacu," je še dodal Vasiljev.

Po mundialu je Real Madrid iz kneževine že pripeljal Kolumbijca, k evropskim prvakom se je preselil prvi strelec SP James Rodríguez. Kluba sta bila nekaj časa v pogovorih tudi zaradi prestopa Ángela di Maríe, pred dnevi pa se je agent Falcaa in Di Maríe - Jorge Mendes - na stadionu Santiago Bernabéu sestal s predsednikom Madridčanov Florentinom Pérezom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.