Šport
64 ogledov

Predrag za bogati PSG

Nasser Al-Khelaifi Reuters
Pri Paris Saint-Germainu so odnehali pri lovu na Ángela Di Marío. Cena je previsoka za klub, ki je imel v preteklosti težave s finančnim fair playjem.

Predsednik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi trdi, da pariški klub ne bo kupil argentinskega zvezdnika Ángela Di Marío, saj naj bi bil predrag. "Res je, da smo se o njegovem prestopu pogovarjali z Real Madridom, a je cena zanj previsoka. Zato smo ustavili pogajanja," je dejal predsednik francoskih prvakov.

PSG je v tej sezoni sicer že nabavil branilca Davida Luiza in zanj Chelseaju plačal 50 milijonov evrov. Parižanom sicer nagaja visoka kazen, ki jim jo zaradi nespoštovanja finančnega fair playa naložila Uefa, Evropski nogometni zvezi so morali nakazati kar 60 milijonov evrov, v Ligi prvakov pa lahko prijavijo le 21 igralecv. Štirideset milijonov bo kljub dobil vrnjenih, če bo v celoti upošteval določila uefinega odbora, ki skrbi za finance.

Trener Laurent Blanc je prav tako že večkrat izjavil, da si ne more privoščoti nogometašev, ki bi si jih želel. Di María ima sicer pogodbo z Realom sklenjeno do junija 2018, za 26-letnika pa naj bi bilo potrebno odšteti vsaj 60 milijonov evrov. Za Argentinca naj bi se zanimal tudi Manchester United.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.