Šport
25 ogledov

Zlatan: "Ne vem, če potrebujemo Di Marío"

PSG, Zlatan Ibrahimović EPA
Zvezdnik Paris Saint-Germaina očitno ni navdušen nad skorajšnjim prihodom argentinskega reprezentanta v francosko prestolnico.

Že nekaj dni nogometni navdušenci spremljajo zgodbo o neizbežnem prestopu Ángela di Maríe. Za nogometaša madridskega Reala je zainteresiran tudi Manchester United, vendar je Paris Saint-Germain bližje temu, da si zagotovi usluge Argentinca. 

Španski mediji poročajo, da je odhod Di Maríe iz tabora aktualnih evropskih prvakov le še vprašanje časa, vrednost prestopa ocenjujejo do 80 milijonov evrov. Glavni zvezdnik PSG, Zlatan Ibrahimović, ni prepričan, da moštvo Laurenta Blanca sploh potrebuje Di Marío.   

Prva lovorika že pod streho

"Ne vem, če potrebujemo Angela di Mario. Imamo sijajno ekipo, ki je v zadnjih mesecih osvajala lovorike tudi brez njega," je dejal kapetan švedske reprezentance, ki s predstavniki medijev pogosto govori brez dlake na jeziku.

PSG je v soboto sicer prišel do prve lovorike v tej sezoni. Na tekmi francoskega superpokala je bil boljši od Guingampa (2:0). Oba gola je dosegel Šved balkanskih korenin. "Dali smo vse od sebe, da bi osvojili to lovoriko in to se nam je izplačalo. Zabil sem dva gola, a najbolj srečen sem zaradi zmage," je o tekmi povedal Ibrahimović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.